27 sep Rock´n Roll

Idag rockade vi loss ordentligt med Little Gerhard, legenden själv och Tom Rocker Band!

Efter välkomstdrink och en härlig varmkorv med bröd höll vi en nostalgipresentation om 50-& 60-talet som fick oss att minnas gamla tider. Bara att konstatera att utvecklingen går verkligen framåt!

Vi fick äran att få sjunga allsång ”Vårat gäng” tillsammans med Jörgen Lantz, som senare mot kvällen också klämde till med låten om ”Den perfekta mannen”. Visste inte att han fanns….(hihi)

Little Gerhard & Tom Rocker Band spelade Rock´n Roll så det stod härliga till. Självklart fick vi höra ”Bouna Sera” och så sjöng vi allsång med Little Gerhard, ”Den siste Mohikanen”. Så alla kan nu skryta med att de har sjungit tillsammans med självaste Little Gerhard. Du kan lyssna på låtarna under ”Filmer” i menyn. Det är svårt att tro att Gerhard har fyllt 85 år då han ännu har kvar en fantastisk röst och dessutom sitter alla ”moves” kvar, en riktig världsartist!

I salongen satt även Deri Rowlands som vi kommer att få njuta av på julfesten i november, Tennstopets krögare Gunnar Ekdahl och Gröna Lunds Wille Lindgren hade roligt på våran Seniorträff. Det kom en och annan långväga gäst i dag igen, så roligt att ni hittar oss!

5c8a92e96c0bc2c2133ff59b50aab138

Bild 1 av 49