30 aug 2019 Italienskt tema

Idag slog vi publikrekord tillsammans med Eddie Oliva, Deri Rowlands och Lasses Combo med vår egen skönsjungande Julia!

Eddie Oliva höll stämningen på topp från första sekund. Julia i vårat husband Lasses Combo sjöng ”I can´t help falling in love with you” i en duett med Eddie. Giovanni, Eddies bror, var på plats och de rev av ett par härliga låtar tillsammans. Eddie höll i allsång med oss och alla stämde upp för fulla halsar med bland annat hans egen låt ”Vara vänner”.

Det blev en kändistät Seniorträff & Pubafton idag. Vi hade även nöjet att ha Deri Rowlands som gästartist och han lät oss njuta av Louis Armstrongs ”What a wounderful world” med sin alldeles fantastiska röst. I salongen hade vi ytterligare en till celebritet, Gösta Engström med fru kom som gäster.

Alex Ionel från Continent Holiday & Travel fanns på plats och erbjöd en prisvänlig resa för den som är intresserad av att möta våren på Italienska Rivieran år 2020.

Maten smakade som vanligt gott och var väl tilltagen. Marie i köket fick hjälp av stjärnkocken Youssef Azami Idrissi.

Mot slutet av kvällen introducerade vi en nyhet ”Så kan det låta”, alla erbjuds att inta scenen tillsammans med husbandet Lasses Combo för att sjunga solosång. Det var flera sångfåglar som antog utmaningen och så bra de alla sjöng!

Vi tackar er alla som kom och gjorde dagen så lyckad! Och ett stort tack till våra sponsorer som gjorde det möjligt att arrangera dagen!

IMG_8509

Bild 1 av 34