Sponsorer


Tack alla sponsorer som gör det möjligt för oss att genomföra Seniorträffarna!

 

Midsommarfesten den 18 juni 2019! 

Det dukades upp en dignande buffé som MatDax i Hagsätra sponsrade till. Fem stora och härliga Prinsesstårtor, som Bake My Day sponsrat med, slukades till kaffet.

Vi vill även tacka Hyresgästföreningen Sydost, PRO Hagsätra/Rågsved, Susannas Hårservice, I love beauty, Capio Vårdcentralen Hagsätra, Två Bagare, Birka Cruises & Vardaga Hemtjänst som gjorde det möjligt för oss att arrangera Seniorträffen.

Tack alla ni!

 

Italienskt tema den 30 augusti 2019

Idag slog vi publikrekord!

Eddie Oliva höll stämningen på topp, han hade med sin bror Giovanni som också drog loss med några låtar. Vi hade även nöjet att ha Deri Rowlands som gästartist och han lät oss njuta av Louis Armstrongs ”What a wounderful world” med sin alldeles fantastiska röst. I salongen hade vi en till celebritet som gäst, Gösta Engström med fru kom och njöt av dagen. Det blev en riktigt kändistät Seniorträff & Pubafton idag.

Maten smakade som vanligt gott och var väl tilltagen. Marie i köket fick hjälp av stjärnkocken Youssef Azami Idrissi.

Vi sålde slut på de båda lotterierna med blixtens hastighet och vill tacka våra sponsorer till lotterierna;

Stockholm Medical Office stod för dagens högsta vinst med en hälsokontroll som är värd 2 500 kr! Vi tackar för fyra dagskryssningar ink buffé o dryck för två på Viking Line, Middag för två på Restaurang Trevi, två dygnskryssning för 1-4 personer med Birka Cruises, två fribiljetter till Skansen, två showbiljetter med trerättersmiddag för två personer på  Golden Hits, akupunktur eller massage hos Kina Terapi, och en hårklippning hos Susannas Hårservice.

Vi vill även tacka våra huvudsponsorer Hyresgästföreningen Sydost och  PRO Hagsätra/Rågsved, utan er klarar vi oss inte! Vi tackar även Capio Vårdcentralen Hagsätra & Vardaga Hemtjänst och Konditori Vallmöfröt som är stående sponsorer.

Tack alla ni!

 

Rock´n Roll den 27 sep 2019

Idag rockade vi loss ordentligt!

Efter välkomstdrink och härlig varmkorv från Specialchark och bröd från Korvcashen i Slakthusområdet höll vi en nostalgipresentation om 50-& 60-talet som fick oss att minnas gamla tider. Bara att konstatera att utvecklingen går verkligen framåt!

Vi fick äran att få sjunga allsång ”Vårat gäng” tillsammans med Jörgen Lantz, som senare mot kvällen också klämde till med låten om ”Den perfekta mannen”. Visste inte att han fanns….(hihi)

Little Gerhard & Tom Rocker Band spelade Rock´n Roll så det stod härliga till. Självklart fick vi höra ”Bouna Sera” och så sjöng vi allsång med Little Gerhard, ”Den siste Mohikanen”. Så alla kan nu skryta med att de har sjungit tillsammans med självaste Little Gerhard. Du kan lyssna på låtarna under ”Filmer” i menyn. Det är svårt att tro att Gerhard har fyllt 85 år då han ännu har kvar en fantastisk röst och dessutom sitter alla ”moves” kvar, en riktig världsartist!

I salongen satt även Deri Rowlands som vi kommer att få njuta av på julfesten i november, Tennstopets krögare Gunnar Ekdahl och Gröna Lunds Wille Lindgren hade roligt på våran Seniorträff. Det kom en och annan långväga gäst i dag igen, så roligt att ni hittar oss!

Maten smakade som vanligt gott och Marie i köket fick hjälp av stjärnkocken Youssef Azami Idrissi. Till kaffet serverades självklart kokosbollar som Ländia skänkte till oss.

Vi hade två lotterierna och vill tacka våra sponsorer till lotterierna;

Stockholm Medical Office stod för dagens högsta vinst med en hälsokontroll som är värd 2 500 kr! Vi tackar för två dagskryssningar inklusive Kocklandslagets buffé och fri dryck för två på Viking Line, två middagar för två på Restaurang Babas som ERA Hem Mäklarna i Högdalen skänkte, två dygnskryssningar för 1-4 personer med Birka Cruises, två fribiljetter till Skansen, två teaterbiljetter till ”Spelman på Taket” från Stadsteatern, en medicinsk fotvård hos Feet Treat på Östermalm.

Vi vill även tacka våra trogna huvudsponsorer Hyresgästföreningen Sydost och  PRO Hagsätra/Rågsved, utan er klarar vi oss inte!

Tack alla ni!

 

Oktoberfest den 26 okt 2019

Är det oktober så blir ju en Oktoberfest det mest passande och för utom all god öl så serverades det bratwurst, oxbringa, surkål och tysk potatissallad. Till dessert valde vi apfelstrudel medvaniljgrädde från Två Bagare

Innan vi drog igång festen så hade vi nöjet att få lyssa på Leif Rönngren, ordförande i Nya Rågsveds Folkets Hus och engagerad i många intressanta projekt, som berättade om Vantörs historia.

Julia & Lasses Combo underhöll och vi sjöng allsång ”Du borde köpa dig en tyrolerhatt”, låten som låg på svensktoppen med Östen Warnebring för ”ett tag” sedan.

Vi lottade ut en kryssning på Birka Cruises, en fribiljett till valfri föreställning på Dramaten och ännu en klippning hos Susannas Hårservice. Nu är det många som blivit snyggt friserade på Susannas salong.

Apropå hår… i dag kände vi nästan inte igen personalen i sina fina peruker! Man kan ju undra hur de kommer att se ut på Julfesten den 29 nov…?

Och så fanns våra trogna sponsorer, PRO Hagsätra/Rågsved samt Hyresgästföreningen Sydost på plats.

Tack alla ni som gjorde Oktoberfesten möjlig!

 

Julfest den 29 nov 2019

En fest där vi överöstes av allt!

Vi lottade ut 24 julbord från Ångbåten Blidösund, Djurgårdsbrunn, Restaurang Hasselbacken, Storstugan Hellasgården, Kafe Himlavalvet, Pielen Cateringsjulbord på Kristinehovs Malmgård, Restaurangen Moderna Museet, Nyckelvikens Herrgård, O’Learys i Norrtulloch Restaurang Solliden

Många seniorer får nu packa väskorna för att ge sig ut på Ålands hav då vi fick 46 kryssningar från VIKING line och Birka Cruises.Vi lottade även ut tre månaders abonnemang på Abundo, två värdecheckar på Hard Rock Café, brunch för två på Radisson Collection, Strand Hotell Stockholm, fribiljetter till Tekniska Museet, 10 minigolfspel på Swing by Golfbaren, utskrifter av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Högdalen, en valfri biljett på Dramaten samt böcker och choklad.

Julbordet verkligen dignade av god julmat som MatDax i Hagsätra samt Hyresgästföreningen Sydost stod för. I år hade vi ett godisbord som nästan var större än själva matbordet med det mest exklusiva godis man kan önska sig, skänkt av ASBA. Som alltid bidrog även PRO Hagsätra/Rågsved

Vårat husband Lasses Combo med Julia, och festens anlitade artister var Deri Rowlands & Olle Eilestam   som underhöll med musik och allsång.

Tack känns som ett futtigt ord i sammanhanget då alla ni sponsorer överöste oss med er generositet. Ni är fantastiska!

 

Solsemester 31 jan 2020

Vi skulle egentligen startat upp årets första Seniorträff först i februari men på för frågan så smygstartade vi redan i januari med härlig värme och gemenskap till musik från södra europa och latinamerika, dagens förtäring blev passande Sangria och paella.

Tack alla ni sponsorer för er genorositet med vinster till lotteriet, Upplevelse.com, skänkte ett presentkort värt 350 kr, FeetTreat en medicinsk fotvård värd 650 kr och 10 stycken presentkort med 25 % rabatt på reparationer eller tillbehör hos Hagsätra Mobitek, KENZAI Gym skänkte två årskort värda 2 400 kr styck. Vi lottade även ut bokpaket och som alltid massor av choklad.