26 okt 2019 Oktoberfest

Är det oktober så blir ju en Oktoberfest det mest passande och för utom all god öl så serverades det bratwurst, oxbringa, surkål och tysk potatissallad. Till dessert valde vi apfelstrudel med vaniljgrädde från Två Bagare

Innan vi drog igång festen så hade vi nöjet att få lyssa på Leif Rönngren, ordförande i Nya Rågsveds Folkets Hus och engagerad i många intressanta projekt, som berättade om Vantörs historia.

Julia & Lasses Combo underhöll och vi sjöng allsång ”Du borde köpa dig en tyrolerhatt”, låten som låg på svensktoppen med Östen Warnebring för ”ett tag” sedan.

Vi lottade ut en kryssning på Birka Cruises, en fribiljett till valfri föreställning på Dramaten och ännu en klippning hos Susannas Hårservice. Nu är det många som blivit snyggt friserade på Susannas salong.

Apropå hår… i dag kände vi nästan inte igen personalen i sina fina peruker! Man kan ju undra hur de kommer att se ut på Julfesten den 29 nov…?

Och så fanns våra trogna sponsorer, PRO Hagsätra/Rågsved samt Hyresgästföreningen Sydost på plats.

Tack alla ni som gjorde Oktoberfesten möjlig!

 

27 sep Rock´n Roll

Idag rockade vi loss ordentligt med Little Gerhard, legenden själv och Tom Rocker Band!

Efter välkomstdrink och en härlig varmkorv med bröd höll vi en nostalgipresentation om 50-& 60-talet som fick oss att minnas gamla tider. Bara att konstatera att utvecklingen går verkligen framåt!

Vi fick äran att få sjunga allsång ”Vårat gäng” tillsammans med Jörgen Lantz, som senare mot kvällen också klämde till med låten om ”Den perfekta mannen”. Visste inte att han fanns….(hihi)

Little Gerhard & Tom Rocker Band spelade Rock´n Roll så det stod härliga till. Självklart fick vi höra ”Bouna Sera” och så sjöng vi allsång med Little Gerhard, ”Den siste Mohikanen”. Så alla kan nu skryta med att de har sjungit tillsammans med självaste Little Gerhard. Du kan lyssna på låtarna under ”Filmer” i menyn. Det är svårt att tro att Gerhard har fyllt 85 år då han ännu har kvar en fantastisk röst och dessutom sitter alla ”moves” kvar, en riktig världsartist!

I salongen satt även Deri Rowlands som vi kommer att få njuta av på julfesten i november, Tennstopets krögare Gunnar Ekdahl och Gröna Lunds Wille Lindgren hade roligt på våran Seniorträff. Det kom en och annan långväga gäst i dag igen, så roligt att ni hittar oss!

5c8a92e96c0bc2c2133ff59b50aab138

Bild 1 av 49

30 aug 2019 Italienskt tema

Idag slog vi publikrekord tillsammans med Eddie Oliva, Deri Rowlands och Lasses Combo med vår egen skönsjungande Julia!

Eddie Oliva höll stämningen på topp från första sekund. Julia i vårat husband Lasses Combo sjöng ”I can´t help falling in love with you” i en duett med Eddie. Giovanni, Eddies bror, var på plats och de rev av ett par härliga låtar tillsammans. Eddie höll i allsång med oss och alla stämde upp för fulla halsar med bland annat hans egen låt ”Vara vänner”.

Det blev en kändistät Seniorträff & Pubafton idag. Vi hade även nöjet att ha Deri Rowlands som gästartist och han lät oss njuta av Louis Armstrongs ”What a wounderful world” med sin alldeles fantastiska röst. I salongen hade vi ytterligare en till celebritet, Gösta Engström med fru kom som gäster.

Alex Ionel från Continent Holiday & Travel fanns på plats och erbjöd en prisvänlig resa för den som är intresserad av att möta våren på Italienska Rivieran år 2020.

Maten smakade som vanligt gott och var väl tilltagen. Marie i köket fick hjälp av stjärnkocken Youssef Azami Idrissi.

Mot slutet av kvällen introducerade vi en nyhet ”Så kan det låta”, alla erbjuds att inta scenen tillsammans med husbandet Lasses Combo för att sjunga solosång. Det var flera sångfåglar som antog utmaningen och så bra de alla sjöng!

Vi tackar er alla som kom och gjorde dagen så lyckad! Och ett stort tack till våra sponsorer som gjorde det möjligt att arrangera dagen!

IMG_8509

Bild 1 av 34

18 juni 2019 Midsommarfest

Scendraget underhöll och gästades av Rolf "Trio med Bumba" Larsson. En Midsommarfest sent att glömma!

Scendraget underhöll med traditionell midsommarmusik, så klart spelade de även dragspel. Det dök upp en eminent gäst, ingen mindre än Rolf ”Trio med Bumba” Larsson som intog scenen och då revs det loss Rock´n Roll. Självklart fick vi även höra ”Man ska leva för varandra”

Det dukades upp en dignande buffé som MatDax i Hagsätra sponsrade till. Fem stora och härliga Prinsesstårtor, som Bake My Day sponsrat med, slukades till kaffet.

Vi vill även tacka Hyresgästföreningen Sydost, PRO Hagsätra/Rågsved, Susannas Hårservice, I love beauty, Capio Vårdcentralen Hagsätra, Två Bagare, Birka Cruises & Vardaga Hemtjänst som gjorde det möjligt för oss att arrangera Seniorträffen.

Det kan man kalla Midsommarfest!

IMG_1900

Bild 1 av 45

24 maj 2019 Pianoduell

Panayot "Pancho" Mihaylov & Olle Eilestam briljerade med pianodueller

Panayot ”Pancho” Mihaylov & Olle Eilestam underhöll med pianodueller så taket nästan lyfte. Vilket ös det var på grabbarna!

24-maj

Bild 1 av 9